Hvordan kan en online coach hjelpe deg med å oppnå dine mål?

Jun 29, 2023

Introduksjon

Sliter du med å nå dine treningsmål? Synes du det er vanskelig å opprettholde motivasjonen og holde deg på rett spor med trening og kosthold? Hvis det er tilfelle, kan online coaching være løsningen du trenger for endelig å oppnå resultatene du har drømt om..

Hva er online coaching?

Online coaching er en virtuell coachingtjeneste som gir deg personlig veiledning innen trening og ernæring fra en kvalifisert profesjonell. Med online coaching kan du få samme nivå av støtte og ekspertise som du ville fått med en personlig trener eller kostveileder, men med den ekstra bekvemmeligheten og fleksibiliteten med å kunne trene og kommunisere med treneren din fra hvor som helst i verden.

Fordeler med online coaching

Online coaching tilbyr en rekke fordeler som kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål mer effektivt enn om du skulle klare det alene. Her er bare noen få måter online coaching kan være til nytte for deg:

  • Personlig tilpasning: Online coaching gir deg personlig tilpasset treningsplan, kostholdsplan og råd til livsstilsendring som er tilpasset dine behov, begrensninger, tid og ressurser. 
  • Ansvar for å oppnå suksess: Cochen din, meg, vil holde deg ansvarlig og gi deg ett push for å gjennomføre treningsøktene og følge kostveieldgning, samt hjelpe deg å holde deg "on track" og motivert. 
  • Fleksibilitet: Med online coaching kan du trene fra hvor som helst i hverden og kommunisere med din coach når det passer deg, som gjør det enklere å passe inn trening, kosthold og livsstilsendringer i en travel hverdag. 
  • Eksperthjelp: Jeg har en masterutdanning i klinisk ernæring, tar en bachelor i trening, helse og prestasjon, har PT utdanning med en rekke kurs og flere års erfaring som personlig trener. Jeg har derfor god kunnskap og erfaring til å gi deg akkurat den hjelpen du trenger for å effektivt og trygt oppnå dine mål. 

Hvordan fungerer online cocaching?

Typisk innebærer online coaching en innledende konsultasjon med coachen (meg) for å diskutere målene dine, behovene dine og eventuelle helse- eller treningsrelaterte bekymringer du måtte ha. Deretter vil treneren din utarbeide en personlig tilpasset trenings- og ernæringsplan for deg, samt oppgaver å fokusere på innenfor trening og/eller kosthold, og gi deg kontinuerlig støtte og veiledning for å hjelpe deg med å holde deg på rett spor og oppnå fremgang.

Du vil vanligvis kommunisere med treneren din via e-post, telefon eller videomøter, og du vil få regelmessige oppfølginger og framgangsoppdateringer for å sikre at du gjør fremskritt mot målene dine. All oppfølging av trening og kostplan vil skje i appen Abel.

Er online coaching for deg?

Hvis du er seriøs med å nå dine trenings-, kostholds- og eller livsstilsmål og er villig til å forplikte deg til en personlig tilpasset trenings- og/eller kostveiledning, kan online coaching være det rette valget for deg. Online coaching passer for deg som kjenner deg igjen i en eller flere av punktene under:

1) Er selvdreven og disiplinert

2) Har en travel timeplan som gjør det vanskelig å trene regelmessig

3) Bor i et område der personlige trenere ikke er tilgjengelige eller er mye på reise

4) Foretrekker bekvemmeligheten og fleksibiliteten med online coaching

5) Ikke ser deg råd til fysisk personlig trener, men fortsatt ønsker hjelp til å oppnå dine mål effektivt. 

6) Er lei av følelsen av å ha "prøvd alt", men ikke oppnår de målene og fremgangen en ønsker. 

Konklusjon

Online coaching kan være en svært effektiv måte å nå dine treningsmål på, ved å gi deg personlig støtte og veiledning fra en kvalifisert online coach. Hvis du er klar til å ta treningen din til neste nivå, bør du vurdere å prøve online coaching.

NB: "online coach" er ingen beskyttet tittel og hvem som helst kan kalle seg det. Gjør litt research på hvem du har med å gjøre før du velger din coach. Jeg har en solid utdanning innenfor ernæring og trening, samt erfaring, som gjør meg godt i stand til å hjelpe deg å oppnå dine mål. 

fitness coaching
online coaching
fitness workout