5 fordeler med online coaching

Jun 29, 2023

Introduksjon

Online coaching har blitt stadig mer populært de siste årene, og det med god grunn. Med teknologiens fremgang og internett har det blitt enklere enn noensinne å koble seg til trenere og få personlig veiledning og støtte fra komforten av ditt eget hjem eller på treningssenteret hvorhen du er i verden. I denne bloggposten vil vi utforske de 5 viktigste fordelene med online coaching.

1. Lettvint

En av de største fordelene med online coaching er den praktiske fleksibiliteten den gir. Med online coaching kan du koble deg til treneren din fra hvor som helst i verden, til enhver tid som passer for deg. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for tidskonflikter eller pendling til avtaler. Du kan få den støtten du trenger uten å forstyrre din daglige rutine og trene når du vil. 

online coaching

2. Personlig oppfølging

Online coaching tilbyr også personlig oppfølging som er skreddersydd til dine spesifikke behov. Din coach kan jobbe med deg én-til-én for å utvikle en plan som tar hensyn til dine unike utfordringer og mål. Denne graden av individuell oppfølging kan faktisk være lettere for coachen over nett kontra face-2-face. 

personalized attention

3. Fleksibilitet

Online coaching er også utrolig fleksibelt. Du kan velge hyppigheten og varigheten av treningsøktene dine og oppfølgingen, og du kan tilpasse planen og oppfølgingen din etter hvert som behovene dine endrer seg. Denne fleksibiliteten gjør det mulig for deg å få den støtten du trenger, når du trenger det, uten å føle deg bundet til en rigid timeplan eller plan. 

flexibility

4. Tilgang til eksperthjelp

Online coaching gir deg også tilgang til eksperter innen ulike fagområder. Enten du er på jakt etter karrierecoaching, helsecoaching eller forholdscoaching, kan du finne en coach som spesialiserer seg innen ditt interesseområde. Dette betyr at du kan få veiledning og støtte fra noen som har omfattende kunnskap og erfaring innen ditt spesifikke felt. I mitt tilfelle er det tilgang til hjelp for trening, kosthold og livsstilsendring. 

access to experts

5. Prisvennlig

Til slutt kan online coaching være mer kostnadseffektivt enn tradisjonell personlig trening eller kostveiledning face-2-face. Fordi online-coacher ikke har de samme driftskostnadene som tradisjonelle coacher, kan de ofte tilby sine tjenester til en lavere pris. Dette betyr at du kan få kvalitetscoaching uten å tømme lommeboken. Priseksempel:

En enkelt 55 min PT time kan typisk koste 700-1200kr. Skal du ha PT 1 gang i uken i 4 uker blir dette totalt 2800-4800kr per måned.

Online coaching med treningsprogram og ukentlig oppfølging koster 1500kr om du binder deg til kun en enkelt måned (og er billigere om du binder deg til flere måneder). 

affordability

Konklusjon

Online coaching tilbyr en rekke fordeler som gjør det til et attraktivt alternativ for alle som søker personlig veiledning og støtte. Fra lettvinthet og fleksibilitet til tilgang til eksperter og overkommelige priser, kan online coaching hjelpe deg med å nå dine mål og leve ditt beste liv og oppnå dine mål effektivt.